Boot

Afgelopen weekend naar de beurs Boot geweest, in Dusseldorf. Omdat deze stad ook nog eens heel gezellig is, er maar een paar nachtjes gebleven.

De beurs op zaterdag was heel druk, in de metro was het al als “haringen in een ton”. Het doel was vooral nog wat informatie te vinden voor mn reis. Heb nog wat vragen over de Katadyn 40 watermaker die ik nog moet monteren. Heb uitgebreid gesproken met iemand over de montage en het onderhoud. Verder ben ik weer wat wijzer over een wifi ontvanger, Hypalon rib (AB) en wat rvs onderdelen die nog nodig zijn voor het monteren van de zonnepanelen.  Heb  nu inmiddels zo vaak beurzen bezocht dat de nieuwswaarde er wat van af is, merk ik. Ben eigenlijk niet meer geinteresseerd in nieuwe boten, wel even door de hal gelopen met o.a. de nieuwe Contest, maar dat blijven toch onhaalbare doelen. Dus maar geconcentreerd op mijn reis. Om ca 17 uur maar weer richting Altstadt voor nog een biertje. Ben op tijd naar mn hotel gegaan, want een avondje stappen en een hele dag beurs is aardig vermoeiend.

Komende week wordt spannend, dan wordt de nieuwe hekbeugel geplaatst, dat voelt als een mijlpaal. Dan kunnen de antennes, zonnepaneel, verlichting e.d worden gemonteerd, en ook belangrijk een nieuwe bimini (kap over de kuip tegen de zon) en een buiskap. Later meer….

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Boot

  1. Mare zegt:

    Zeker spannend Harm, heerlijk te zien dat je mooie plannen vorm krijgen. Succes komende week en genieten maar, groet Mare

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s