mayonaise

Gisteren, vrijdag, druk dagje gehad. ’s Morgens al om kwart voor 9 in de haven omdat de hekbeugel grof gepast moet worden. De hekreling is er af en de voetsteunen van de nieuwe beugel moeten weer precies op de reeds aanwezige gaten passen. Op een enkel puntje na gaat dat goed lukken. Van enkele steunen aan de onderkant een stukje afgeslepen zodat ze goed de ronding van het dek volgen. Wel een heel gedoe om de beugel tussen de andere boten door aan het dek te takelen. Ook spannend om niet van de boot af te vallen.

Daarna weer vlot naar huis, omdat ik ’s avonds vrienden te eten krijg. Had donderdag al wat voorbereid. Het etentje is goed gelukt en het was erg gezellig. Het meest trots ben ik toch wel op de zelfgemaakte mayonaise, harstikke makkelijk om te maken en heel erg lekker. Prima combinatie met de zelfgemaakte friet.

Allemaal fijne feestdagen, en een lobbig 2017!

20161223_162903

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s