vlot

Dinsdag naar Jacobs geweest in Strijen, daar wordt het reddingsvlot gekeurd. Het mooie is dat je er bij kunt zijn als het vlot wordt geopend. Zo heb je een idee wat er in zit, hoe je er in kunt klimmen e.d.  Het zag er allemaal nog prima uit. Ik laat er nog een liter water aan toe voegen. Op de foto het geopende vlot, t is bedoeld voor 4 personen, maar je moet wel veel van elkaar houden om het in die kleine ruimte vol te houden.

het geopende vlot

het geopende vlot

Verder ben ik deze week nog bezig geweest met wat timmerwerk, zoals het inbouwen van de legplanken in de kastjes.

Dit voorjaar is zeilschip Bojangles vertrokken voor een zeilreis. Ik volg hun reis. Deze week kwam het bericht dat zij op het laatste deel van de oceaanoversteek hun mast zijn verloren. Hoe is dat mogelijk…? Ik hoop voor Rob en Baudine dat ze zich weer kunnen herpakken en (weer) kunnen genieten van hun reis.

Komend voorjaar zal de Aja worden voorzien van nieuwe verstaging, als je dit verhaal leest, ben ik blij dat ik dit besloten heb.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s