stapje voor stapje

Deze week weer wat kleine stapjes gezet in de voorbereidingen. De nieuwe matrassen opgehaald voor de voorpunt, voelen lekker zacht aan. Vandaag de ruwe versie gezien van de hekbeugel die binnenkort achter op het hek zal worden geplaatst. Het belooft heel mooi te worden. De beugel/spoiler moet plaats bieden aan een zonnepaneel, de windmolen wat antennes, de Nederlandse vlag, een oog voor een takel van de buitenboordmotor. Het is de bedoeling dat eind deze maand de beugel er op staat. Dan wordt de Aja een echt vertrekkersschip.

Ben met grote verwondering ook aan het lezen in het boek van Donald Crowhurst, een Engelsman die mee probeert te doen met een solo wedstrijd rond de wereld in de 60er in een trimaran die totaal niet goed is voorbereid voor een dergelijke reis. Crowhurst fantaseert er op los en laat de buitenwereld in de waan dat hij voortvarend aan zijn reis bezig is. Zijn boot wordt uiteindelijk op de oceaan aangetroffen zonder schipper. Bijzonder verhaal.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s