opstapper gezocht

Even een kort berichtje…

Helaas hebben enkele opstappers af moeten zeggen. Ik zoek daarom nog een opstapper die de Golf van Biskaje mee over wil steken. Ik wil vertrekken vanuit west Engeland (Falmouth of Plymouth) naar noord Spanje (La Coruna). Ik verwacht dat ik rondom 10 juli in Falmouth ben en daar gunstige weersomstandigheden afwacht. De oversteek zelf duurt ca 4/5 dagen. Als je zin en tijd hebt, hoor ik het graag. (Kosten, zoals eten, drinken, havengelden e.d., samen delen)

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s