Eerste blogbericht

Er zijn van die momenten in je leven waarop je beseft dat alles eindig is en dat je dromen hebt die je gewoon waar moet maken. In 2012 had ik zo’n moment waarop ik besloot om waar te maken waar ik al zo veel boeken over heb gelezen, zoveel verhalen heb aangehoord en waarop ik zoveel momenten heb nagedacht, een lange zeilreis, voor onbepaalde tijd, gewoon net zo lang als dat de reis leuk is, dat kan 3 maanden zijn, maar ook 10 jaar…

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s