zondag

Langzaam aan begint alles op zijn of haar plek te vallen. Mn ma heeft het naar haar zin in het zorghotel, het is lekker weer nu… De stuurautomaat heb ik nog  wat aangepast, langere bouten er in, ik heb het gevoel dat het nu goed moet zijn. Vandaag de bouten nog proberen een beetje aan te draaien van de arm op roerkoning. Maar niet alles ging van een leien dakje.

Paar dagen terug per ongeluk mn mobiel aan boord laten liggen, op het dek. Ik miste m toen ik thuis was en had het idee dat ie nog op de kaartentafel lag. Niet dus. Die lag in de kuip, kletsnat van de regen, want net die nacht was er een soort van zondvloed uitgestort over Nederland. Van alles aan gedaan, maar op een gegeven moment ging toch het licht uit… Zonder telefoon en met mn moeder in zorgelijke toestand. Dat kan niet. Eerst langs een Gsmwinkel, heel goed geholpen, maar reparatie was niet mogelijk (dus eigenlijk niet goed geholpen). Meteen maar door naar de Mediamarkt,  ook maar een soort van iPad gekocht. Helaas ben ik o.a. alle contactgegevens kwijt, dus als ik niets van me laat horen per telefoon, weten jullie waar het aan ligt. Ben ook nog aan het klooien met de kaartplotter. Heb Navionicskaarten in de Raymarine, maar krijg maar een klein deel van het kaartvlak in beeld. Ga vandaag het nog eens proberen…, want die moet het ook goed doen, want het is mn gids op reis.

Geplande vertrekdatum: 18 juni

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

6 reacties op zondag

  1. Manuela zegt:

    Fijn om te lezen dat alle puzzelstukjes bijna passen en dat je eindelijk de wijde wereld in kunt trekken. Een behouden vaart Harm.

    Like

  2. Mare zegt:

    Nog twee dagen.. dan gaan je trossen los en zeil je je droom tegemoet. Go with the flow.. go with the wind en geniet! Ik wens je al het moois…
    groet Mare

    Like

  3. Irma stegeman zegt:

    Harmie, hoorde gisteren van Elice, dat je toch weer ging vertrekken en dat je moeder erop stond. Ben je nu weg?

    Like

    • sailingaja zegt:

      Ha Urmie,
      Ben nu in Blankenberge, bedoeling is om idd nog een stuk verder te varen, voorlopig een week(je). Dan weer ff terug naar huis. Het is niet zo dat mijn moeder er op stond, maar ze vind het wel fijn voor mij dat ik weer naar de boot kan. Heb wat problemen met de accu’s moet dus nog even aanzien wanneer ik weer verder kan.

      Like

  4. Manuela zegt:

    Keep on sailing Harm, sterkte met je moeder en geniet van de kleine zeiltochtjes die je toch kunt maken. XXX Manuela

    Like

Plaats een reactie